Däckservice på Gotland

Brukar ofta vara väldigt bra på att vara ute i tid när de kommer till att byta däck från en årstid till den andra.

Men på något sätt så glömde jag helt enkelt bara av det detta året, vilket självklart fick mig att få lite panik då jag inte har någon aning om det är försent att genomföra det eller inte. Har absolut ingen som helst kunskap inom detta ämnet så jag totalt överreagerade.

Men jag tog mig hur som helst till en däckservice på Gotland som kunde hjälpa mig med att byta däcken på min bil. Ronny Erlandsson ställde up utan några som helst problem och bytte mina däck på mindre än tjugo minuter vilket självklart kändes fantastiskt skönt.

Nu vet jag med mig själv att detta aldrig komemr ske igen då jag som sagt är väldigt bra på att lyckas byta min däck i tid. Stort tack till Ronny Erlandsson för den snabba hjälpen som han utförde utan några som helst problem.

Du gillar kanske också...