Snickerier i Nybro

Hej igen, alla läsare! Välkomna tillbaka hit till min blogg. Idag tänkte jag skriva lite om Pinea Ekonomiska Förening som jag tycker väldigt mycket om. Hit kan man bland annat vända sig om man vill få hjälp med att renovera eller tillverka möbler och andra snickerier i Nybro, Vimmerby och Mönsterås. Pineas verkstad kan tillverka specialbeställda och måttanpassade produkter som exempelvis ett hus till din robotgräsklippare och när det kommer till själva renovationerna så kan man få hjälp med allt från hästvagnar till sedvanliga möbler och djurhus, burar och även små väderkvarnar. Något som är väldigt bra är att man kan vända sig hit vad man än vill ha tillverkat. Man hör då bara av sig till Pinea Ekonomiska Förening och berättar om själva idén och om sina önskemål då det kommer till produkten som du vill få tillverkad så tar verkstan sig an ditt projekt på ett engagerat och omsorgsfullt sätt. Om man har frågor eller funderingar när det kommer till verkstan eller hantverk så kan man även lätt få kontakt med dem och de är snabba, men trevliga med deras svar. Produkter som tillverkas för hand i verkstan av skickliga snickare finns tillgängliga att köpa även i deras webbutik.

Utöver snickerier så kan man hos Pinea Ekonomiska Förening även finna Gösjö Camping, ett café med goda mackor och smörgåstårtor, en loppis där man kan fynda och hitta sådant som man kanske inte vanligtvis skulle hitta samt en mängd andra tjänster inom ROT- och RUT-sektor. Hur jag upptäckte denna pärla till ställe var när jag och min familj åkte dit för att fika för ett litet tag sedan. Efter det så har jag faktiskt återvänt, ibland själv och ibland med vänner eller familj, gång på gång. Dels är det för att jag tycker om den hjälp och service som jag får när jag vill ha något litet byggt till min trädgård och dels så är det när jag vill ha något gott att äta eller om jag känner för att ta mig en titt på loppisen. 

Du gillar kanske också...