Hunddagis i Täby

Jag och min flickvän skaffade oss nyligen en hundvalp. Men då hon ganska tätt därpå skulle åka på semester med sin hund så fick jag såklart vara hemma och ta hand om hunden. men när jag då inte arbetar i en hundvänlig miljö så kände jag att jag måste verkligen ta in valpen på ett hunddagis i Täby.

Så jag ringde bästa möjliga som förslag efter ha browsat lite och kontaktade då Stay and Play Hundcenter som erbjuder just möjligheten att lämna sin hund över dagen hos dem medans man är på jobbet.

När jag besökte dem och förklarade situationen så förstod dem det helt och gjorde även upp en lösning som hjälpte mig att göra upp ett schema så både skulle passa mig och dem allra bäst.

Nu känns det väldigt skönt och tryggt att man under arbetsdagarna kan lämna över sin hund till några som verkligen vet hur man tar hand om hundar. Stort tack till Stay and Play Hundcenter för deras fantastiska verksamhet.