Våga prova på städhjälp

Hej på er alla, och välkomna till ett fredagsinlägg! Som ni vet så skriver jag ibland ett inlägg som syftar till att höja upp och marknadsföra ett visst företag, som jag av en eller annan anledning tycker är värda det. Idag kommer det företaget att vara KRIL Städ Service, av precis den anledningen att det är det bästa städföretaget jag någonsin anlitat! Nu låter det som att jag har anlitat jättemånga, så är det inte, men det är något alldeles särskilt med KRIL Städ Service i Linköping. Jag menar, det finns ju mängder av olika städfirmor därute, så hur ska man veta vilka som är bäst? Det finns inget enkelt svar på det, såklart. Man får testa sig fram. Jag fann KRIL av en ren slump egentligen. Jag stötte på en av medarbetarna på företaget i trapphuset, på väg hem från en kund. Jag frågade hen i förbifarten om lite allmänna grejer, och valde att skicka en offertförfrågan om min lägenhet till dem. Jag fick ganska så snabbt svar, och det lät riktigt bra! Och efter den dagen har jag haft städhjälp från dem, två gånger i månaden. De hjälper till med storstädning, som för mig innebär dammsugning, moppning och torkning. Mitt hem är i princip dammfritt – tack för det! Hoppas ni gillat inlägget, och att det kanske får er att överväga ifall städhjälp är något för er.